Virtuaalnäitus Kivipankki galeriis. Filtti`l on sidemeid paljude välismaiste viltimisühingutega ning seekord kutsuti Eesti vilditegijaid osalema suvisele virtuaalnäitusele ”Kolmiulotteisuus/Three-dimensionality”. Fillti on korraldanud rahvusvahelisi vildinäitusi juba alates 1999. aastast.

Virtuaalnäitus Kivipankki galeriis. Viditud põrandalamp Foto: Olli Leivaniemi

Vilditud põrandalamp “Romantika”

Seekordsele vildinäitusele valmistasin põrandalambi, mis on saanud inspiratsiooni loodusest. Lambi viltimise juures kasutasin meriinovilla, heegeldatud pitsi ja erinevaid kiude, mis valguse juures hakkavad mängima ja tekitavad hubast valgust.

Näitus oli üleval Kivipankki galeriis, Jämsa. Seoses COVI-19 oli võimalus vildinäitust külastada ainult virtuaalselt. Huvi korral on võimalik näitusega tutvuda Filtti kodulehelt.

Tutvu ka 2019. aasta Eesti vildimeistrite ühisnäitusega “Valge”.