viltimine

viltimineErinevaid viltimistehnikaid saab õppida nüüd Lihula mõisas AgniFELT käsitöötoas. Nunotehnika, vilditud aksessuaaride ning sussiviltimise õpitubadest saab lähemalt lugeda töötubade lehelt. Õpitubades võivad osaleda algajad, lapsed kui ka edasijõudnud. Hinna sees on kõik vajalikud materjalid ja juhendamine.

Kui leiad sobiva töötoa, siis registreeri ennast osalema saates e-kirja agnifelt[at]gmail.com, lisainformatsiooni saab telefonil +372 509 4951. Vajadusel korraldan koolitusi väljaspool Lihula mõisa. Huvi korral võtke ühendust ning teen Teile individuaalse pakkumise.


Now you can learn about different felting techinques in Lihula manor AgniFELT handcraft room. You can read about nunotechnique, felted accessories and how to felt slippers in here workshop. Courses are for everyone: beginners, advanced and even for children. Prices includes materials.

Sign up by e-mailing agnifelt[at]gmail.com. If you have any questions then please dial +372 509 4951. Upon requests I can also do the workshops outside of Lihula, please contact me directly for individual pricing.